RDG-engineering is een verlengstuk van uw eigen engineeringafdeling. Ons personeel kan afwisselend bij de opdrachtgever of op ons kantoor in Waalwijk werken. De beschikbaarheid wisselt sterk en het beste is om even te informeren naar de mogelijkheden.

Machinebouw:

  • Mogelijkheden voor Inventor, Solid-Edge, Solid-Works. Ook kunnen wij uw presentaties verzorgen met afbeeldingen of filmpjes in Showcase of Inventor studio.

Werktuigbouwkundige installatietechniek:

  • Vabi-berekeningen, waaronder Transmissie en Temperatuuroverschrijding (TO), zijn meestal wel op korte termijn in te plannen.
  • Onze Revit modelleurs/engineers zitten redelijk vol met werk maar de planning wisselt wekelijks. Binnen grote projecten is altijd wel ruimte te vinden voor kleiner werk en door stagnatie van kleine projecten ontstaan ook vaak gaten in de planning. Eventueel gebruiken we MagiCad of Flexline maar we werken zo veel mogelijk conform de open standaard NLRS.
  • Techline en Nordined tekenwerk zetten wij zo nodig om naar Revit.

Elektrotechnische installaties:

  • Op elektrotechnisch gebied is het vergelijkbaar met de werktuigbouwkundige installatietechniek. Bel ons gerust voor de actuele stand van zaken.

Bel ons voor de laatste stand van zaken