Different by Design

BIM-projecten in de woningbouw

Ook voor het uitwerken van CV, Ventilatie, Warmtepomp, Sanitair en Elektrotechniek in woningbouwinstallaties kunnen we u van dienst zijn. Voor dit project maakten we Revit modellen voor de uitvoering, en presentatie modellen in Enscape voor de bewoners.

Europees hoofdkantoor Team Liquid Alienware

In opdracht van de Van Delft Groep werkten we aan de werktuigbouwkundige installaties van deze innovatieve state-of-the-art training faciliteit in Utrecht. Met #Vabi berekeningen om hoge interne belastingen weg te werken & met #Revit om de installaties te modelleren.
Overigens zijn de installaties van het bovenliggende appartementencomplex door dezelfde #Revit-modelleur uitegewerkt!

50.000m2 aan premium banden in Waalwijk

Zowel de #werktuigbouwkundige als de #elektrotechnische- installaties van dit mega distributiecentrum van Magna Tyres Group, hebben we in opdracht van Den Doorn Installatietechiek B.V. uitgewerkt in #Revit. Het prachtige kantoor met speciale verlichting was een grotere uitdaging dan de enorme hal.

ArsenaalDelft | een project van cepezed.

Werktuigbouwkundige installaties in #revit, in opdracht van Kuijpers Utiliteit Midden-Noord B.V.
Het Arsenaal bestaat uit een aantal gebouwen waarvan het oudste (kanonnen en munitieopslag) in 1603 is gebouwd. Het gehele gebouw krijgt een herbestemming tot vergaderzalen, hotel en expositieruimtes. Op basis van gescande 3D-modellen hebben we in opdracht van Kuijpers Utiliteit Midden-Noord B.V. de diverse gebouwinstallaties met Revit in kunnen passen.

Van een state-of-the-art training faciliteit voor Alienware tot een mega distributiecentrum voor Magna Tyres, enkele mooie voorbeelden van recent werk waar we aan hebben mogen bijdragen!

Heeft U een soortgelijk project waar we U mee van dienst kunnen zijn?